Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Πάτρα: Τους απέβαλε, δεν έβγαιναν από το μάθημα και έκοψε τις φλέβες του!

Η φασαρία που έκαναν τα παιδιά στο 8ο Λύκειο Πατρών, κοντά στο Κουκούλι, έκανε τον καθηγητή Αγγλικών να οργιστεί και να εκνευριστεί σε τέτοιο βαθμό που πήγε να κόψει τις φλέβες του μπροστά στην τάξη εν ώρα μαθήματος.

Το σκηνικό που έγινε την Πέμπτη, έχει σοκάρει την σχολική κοινότητα και ειδικότερα τους μαθητές που ήταν μπροστά. Ο καθηγητής που έχει υπηρετήσει σε διάφορα σχολεία της αχαϊκής πρωτεύουσας και φέτος πήρε μεταγραφή στο συγκεκριμένο Λύκειο, είχε ζητήσει από δύο μαθητές να βγουν έξω από το μάθημα του επειδή έκαναν φασαρία. Οι δύο μαθητές όμως δεν τον άκουσαν και δεν έβγαιναν έξω από την τάξη. Τότε αυτός σε έξαλλη κατάσταση, αρπάζοντας τον χαρτοκόπτη ξεκίνησε να κόβει τις φλέβες του στο χέρι του από τον αγκώνα έως τον καρπό.
Δεν σταμάτησε ακόμα και όταν οι μαθητές βλέποντας τι έκανε ξεκίνησαν να κλαίνε, να ουρλιάζουν και να επικρατεί πανικός. Και όχι μόνο δεν σταμάτησε. Τα αίματα που έπεφταν από τις κομμένες φλέβες του τα άλοιφε στο πρόσωπο του, κάνοντας τους μαθητές να τρομάξουν ακόμα περισσότερο. Σταμάτησε μόνο όταν ήρθε στην τάξη ο διευθυντής του σχολείου που έτρεξε να ειδοποιήσει ένας μαθητής που συνειδητοποίησε ότι ο καθηγητής του δεν έπαιζε.
Ο διευθυντής ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο για να παραλάβει τον καθηγητή και απομάκρυνε τους μαθητές από την αίθουσα που τρομοκρατημένοι από το όλο περιστατικό είναι σίγουρο ότι θα το θυμούνται για αρκετό καιρό. Ο καθηγητής νοσηλεύεται, έχει αποφύγει τον κίνδυνο και θα απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ θα εξεταστεί πλέον από αρμόδια Επιτροπή Υγείας.
Να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε δημιουργήσει προβλήματα σε Γυμνάσιο της περιοχής και για τον λόγο αυτό είχε μετατεθεί.

patrasevents.gr