Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα: SOS για το Δασύλλιο - Από χώρος πρασίνου κινδυνεύει να γίνει σκουπιδότοπος (pic)


Μόνο χώρος πρασίνου δεν θα είναι το Δασύλλιο, αν δεν υπάρξει η κατάλληλη παρέμβαση από τους αρμοδίους και η κατάσταση συνεχιστεί έτσι. Ασυνείδητοι δεν διστάζουν να ρίχνουν τα σκουπίδια τους, σε έναν σημαντικό πνεύμονα πρασίνου που υπάρχει στην Πάτρα και στον οποίο πηγαίνουν δεκάδες Πατρινοί καθημερινά για να ξεφύγουν από το γκρίζο των πολυκατοικιών και το κλεινόν άστυ.
Όμως οι ασυνείδητοι συμπολίτες δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για όλα τα παραπάνω. Αυτό που τους νοιάζει είναι να κάνουν την δουλειά τους και να πετούν τα σκουπίδια τους, επειδή απλά βαριούνται να τα πετάξουν στους κάδους. Τα πετούν λοιπόν ανάμεσα στα δέντρα με αποτέλεσμα αν δεν υπάρξει σύντομα παρέμβαση από τους αρμοδίους φορείς ο χώρος πρασίνου να κινδυνεύει μέσα στους επόμενους μήνες να εξελιχτεί σε σκουπιδότοπο.


Πάτρα: SOS για το Δασύλλιο - Από χώρος πρασίνου κινδυνεύει να γίνει σκουπιδότοπος (pic)
Όπως μπορεί να δει κανείς από τις εικόνες οι ασυνείδητοι έχουν φτάσει στο σημείο να δέσουν σακούλες με σκουπίδια, γύρω από τους κορμούς δέντρων. Σαν να προκαλούν και τους υπόλοιπους πολίτες να τα πετούν εκεί, ώστε ο χώρος να γίνει χωματερή. Σύμφωνα με πληροφορίες για το θέμα έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων. Περιμένουμε την άμεση παρέμβαση τους.