Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Στο «ροζ ραντεβού».... ήταν ο αδελφός του! Ο σερβιτόρος... που μεταμορφώνεται σε γυναίκα και καλεί τους άνδρες...Απίστευτο επεισόδιο μεταξύ δύο αδελφών από την Πάτρα που συναντήθηκαν σε... «ροζ» ραντεβού που είχαν δώσει μεταξύ τους χωρίς να ξέρουν... ποιος είναι ποιος!
Όλα συνέβησαν την προπερασμένη Πέμπτη το απόγευμα, σε γκαρσονιέρα που διατηρούσε το ένα από τα δύο αδέλφια στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου. Και αυτό γιατί εκεί έκλεινε τις κρυφές ερωτικές συναντήσεις του εμφανιζόμενος ως... τρανσέξουαλ! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος, που είναι ηλικίας μόλις 28 χρόνων και εργάζεται ως σερβιτόρος σε κεντρική καφετέρια της Πάτρας, έχει το βίτσιο να μεταμορφώνεται σε γυναίκα και να ικανοποιεί τις πιο extreme σεξουαλικές φαντασιώσεις ανδρών. Όμως αυτό του το βίτσιο αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί προκειμένου να βγάλει και εύκολο χρήμα. Έτσι έβαλε σχετική αγγελία σε διάφορες ιστοσελίδες ερωτικών αγγελιών και μέσα από αυτές κατάφερνε να βρίσκει ενδιαφερόμενους πελάτες που επικοινωνούσαν σε καρτοκινητό και κανόνιζαν τον χρόνο και τον τόπο συνάντησης καθώς επίσης και την... αμοιβή. Δεν θα φανταζόταν με τίποτα όμως ο εν λόγω τρανσέξουαλ ότι σε ένα από αυτά τα ραντεβού θα εμφανιζόταν ο ίδιος του ο αδελφός. Όχι επειδή θα τον είχε ανακαλύψει αλλά γιατί και εκείνος είχε δικό του κρυφό βίτσιο να συνευρίσκεται με... τρανσέξουαλ! Έτσι, βρήκε τη μικρή αγγελία και αποφάσισε να τηλεφωνήσει. Τα δύο αδέλφια συνεννοήθηκαν τηλεφωνικώς, αγνοώντας φυσικά ο ένας την ταυτότητα του άλλου. Και την ανακάλυψαν όταν ο δεύτερος αδελφός βρέθηκε τετ α τετ με τον τρανσέξουαλ μικρότερο αδελφό του!


Λογομαχία στο διάδρομο της πολυκατοικίας...Τη στιγμή της αποκάλυψης διαδέχθηκε επεισόδιο, μικρής έκτασης, που όμως έγινε αισθητό και αντιληπτό από αρκετούς ενοίκους της ίδιας πολυκατοικίας. Τα δύο αδέλφια έφτασαν στο σημείο να λογομαχούν και να βρίζονται καταμεσής του διαδρόμου με αποτέλεσμα γείτονες να βγουν από τα διαμερίσματά τους για να τους χωρίσουν αλλά στο μεταξύ να καταλάβουν από τους διαλόγους το τι ακριβώς είχε προηγηθεί! Τελικά ο ένας αδελφός αποχώρησε ενώ ο δεύτερος (ο τρανσέξουαλ) δήλωνε ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει ποτέ στο σπίτι του!


Ο πελάτης αδελφός, είναι αρραβωνιασμένος!Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, το κερασάκι στην τούρτα είναι η... προσωπική κατάσταση του μεγαλύτερου αδελφού ο οποίος είχε παρουσιαστεί ως πελάτης. Και αυτό, διότι δεν είναι μόνος όπως ο τρανσέξουαλ μικρός του αδελφός, αλλά αρραβωνιασμένος εδώ και δύο χρόνια που ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του! Μένει να δούμε ποια θα είναι τελικά η εξέλιξη της ιστορίας...

http://flamiskonstantinos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_63.html

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς