Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Πάτρα: Σάτυρος στο χώρο της παιδαγωγικής σχολής – Καταγγελία στο f.b. από φοιτήτρια

Έβγαλε το μόριο του ανενόχλητος, ενώ κοίταζε τις κοπέλες στο ισόγειο της σχολής...

Σάτυρος κυκλοφορεί στον χώρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας, σκορπώντας τον τρόμο στις φοιτήτριες του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα έγραψε μία φοιτήτρια στο facebook ένας άγνωστος εμφανίστηκε στον χώρο της παιδαγωγικής σχολής την ώρα που η ίδια μαζί με συμφοιτήτριες της περίμεναν να δώσουν έναν από τα μαθήματα της εξεταστικής τους.
Ο «κύριος» αυτός, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κοπέλας στο f.b.κυκλοφορούσε ανενόχλητος στο ισόγειο της σχολής και βλέποντας τις φοιτήτριες πείραζε το παντελόνι του.
Σε κάποια φάση ο άγνωστος ξεκίνησε να επιδεικνύει το μόριο του, χωρίς κανείς να αντιδράσει και όταν η κοπέλα έσπευσε να το πει σε κάποιον που ήταν εκείνη την ώρα στο γραφείο της σχολής, εκείνος δήλωσε αναρμόδιος παραπέμποντας στο φρούριο για να ζητήσει βοήθεια.
Ο δράστης έτσι τελείωσε την πράξη του ανενόχλητος, ενώ όπως αναφέρει η κοπέλα ακόμα και ορισμένοι συμφοιτητές της που ήταν παρών και πιθανότατα είδαν το όλο σκηνικό «δεν έκαναν τίποτα σαν άντρες που είναι και μπορούν να υπερασπιστούν τις κοπέλες...».

patrasevents.gr


Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς