Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Η πλατεία της Πάτρας που "ξυπνάει" πιο νωρίς από όλες και ενδείκνυται για συνδικαλιστικές συζητήσεις!


Είτε είναι μέρα απεργίας (όπως το πρωί της Τρίτης για τα ΜΜΕ) είτε οποιαδήποτε άλλη μέρα αυτή η πλατεία αποτελεί μια καλή αφορμή και ευκαιρία να συναντήσει κανείς και άλλους συνάδελφους εκτός από αυτούς του σωματείου, να συζητήσει για τα προβλήματα που έχει η δουλειά και να πιει και έναν καφέ.
Πριν την πορεία, πριν από κάθε μπλόκο, πριν από κάθε κατάληψη όλοι συναντιούνται στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα!
Όλα τα καφέ είναι ανοικτά από τις 9.00 το πρωί, οι οδηγοί ταξί πιάνουν ουρά στην πιάτσα και κάθε εργάτης ή και συνταξιούχος που βρίσκεται εκεί, είναι διαθέσιμος για κουβέντα πολιτική και πάντα... λεκτική.

Η πλατεία της Πάτρας που "ξυπνάει" πιο νωρίς από όλες και ενδείκνυται για συνδικαλιστικές συζητήσεις!
Θα ανταλλάξεις απόψεις, θα τσακωθείς, θα κρατήσεις μούτρα και το πρωί θα είσαι πάλι εκεί σαν να μην τρέχει τίποτα…
Ένας κερασμένος καφές ή μια μπύρα και όλα ξεχνιούνται! Πολλά θα μάθεις εκεί και αν έχεις περισσότερες απορίες για τα εργατικά σου δικαιώματα πετάγεσαι απέναντι στο εργατικό κέντρο για να τις λύσεις!
Για όλους τους προαναφερόμενους λόγους ο καφές που θα φτιαχτεί εκεί δεν έχει κάποιο σπουδαίο χρηματικό αντίτιμο ενώ για να μπεις καλύτερα στο κλίμα, να πιεις ελληνικό καφέ!

Η πλατεία της Πάτρας που "ξυπνάει" πιο νωρίς από όλες και ενδείκνυται για συνδικαλιστικές συζητήσεις!Η πλατεία της Πάτρας που "ξυπνάει" πιο νωρίς από όλες και ενδείκνυται για συνδικαλιστικές συζητήσεις!