Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Αυτή είναι η Πατρινή εταιρεία που έχει ξετρελάνει τους αθηναίους

Τα «Papoulias Donuts» ξεκίνησαν με ένα πρατήριο στην Πάτρα και πλέον έχουν επεκταθεί στην πρωτεύουσα με καταστήματα στου Ζωγράφου, στη Νέα Σμύρνη, στο Χαϊδάρι, στο Περιστέρι και την Καλλιθέα.



Ο Μιχάλης Παπούλιας και η σύζυγός του Τζένη, ζαχαροπλάστες στο επάγγελμα, εδώ και 22 χρόνια εξειδικεύονται αποκλειστικά και μόνο στην παραγωγή της θερμιδογόνας λιχουδιάς, του donut.


Ο Μιχάλης δεν επωφελήθηκε από την οικονομική κρίση για να μπει στην αγορά του donut. Για πολλά χρόνια παρήγαγε donuts στην Αυστραλία στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του και επιστρέφοντας στην Ελλάδα αποφάσισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να μας γλυκαίνει με τους στρόγγυλους πειρασμούς οι οποίοι φέρουν διάφορα μεγέθη κι γεύσεις. «Ο σύζυγος μου συντηρεί μια παράδοση χρόνων». Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο βλέπει η Τζένη Παπούλια, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Papoulias Donuts, την οικογενειακή επιχείρηση.


Τα πρώτα χρόνια οι δυο τους έκαναν εξαγωγές στις Σκανδιναβικές χώρες και πουλούσαν κυρίως χονδρική. Όλες δε οι ναυτιλιακές εταιρείες είχαν εξοπλίσει τα καράβια τους με το λαχταριστό σνακ το οποίο ταξίδευε μίλια μακριά. Σήμερα η στρατηγική της επιχείρησης έχει αλλάξει. Στρέφονται στο κομμάτι της λιανικής και προσπαθούν να εφοδιάσουν κάθε γωνιά της Αθήνας. Δεν τους ενδιαφέρει το άνοιγμα καταστημάτων σ’ όλη την Ελλάδα. Θέλουν να φτάνουν μέχρι εκεί που το προϊόν θα μπορεί να παραδοθεί άμεσα φρέσκο και όχι κατεψυγμένο. «Έχουμε διαφοροποιηθεί στις πωλήσεις . Διανέμουμε σε καθημερινή βάση σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και σε άλλα μέρη της Ελλάδας νωπά προϊόντα».


Τα donuts με γέμιση Kinder Bueno κάνουν πραγματικά θραύση και αυξάνονται διαρκώς οι θαυμαστές τους. Εκτός από τη γέμιση πραλίνα Bueno μπορεί να βρει κανείς πραλίνα φουντουκιού, κρέμα Βαυαρίας, πραλίνα μπανάνας με επικάλυψη σοκολάτας υγείας και πολλά άλλα. Η Τζένη σχολιάζει όμως με πικρία το γεγονός ότι, ενώ θεωρούνται πρωτοπόροι στα συγκεκριμένα donuts, δυστυχώς η αντιγραφή από ανταγωνιστές είναι σύνηθες φαινόμενο γι’ αυτό το λόγο και παράγουν διαρκώς νέες γεύσεις. Οι θερμίδες δεν αποφεύγονται, ωστόσο, η απόλαυση που προσφέρουν τα donuts στον ουρανίσκο προκαλεί δυνατές συγκινήσεις. Εξίσου σημαντική είναι και η προέλευση των πρώτων υλών, οι οποίες φέρουν σφραγίδα ελληνική.


Στην περιοχή της Πάτρας οι τιμές ξεκινούν από 50 λεπτά το κομμάτι έως 2,50 ευρώ το μισό κιλό και στην Αθήνα διαμορφώνονται στα 59 με 69 λεπτά το κομμάτι έως τα 3 ευρώ το μισό κιλό.

http://flamiskonstantinos.blogspot.gr/

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές για 850€ Δώρο για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς - Δείτε εδώ πως μπορείτε να τις πάρετε και εσείς