Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

O Σύλλογος Πατρινών Καλλιτεχνών θα τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Mε ξεχωριστό τρόπο θα τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης ο Σύλλογος Πατρινών Καλλιτεχνών Εικαστικών τεχνών όπου πρόεδρος είναι ο Θεόδωρος Μαλλιάς.
Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων μία εαρινή έκθεση με τίτλο «Πνεύμα και τέχνη» στην διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης και διεθνώς αναγνωρισμένοι συμπολίτες καλλιτέχνες που προβάλλουν με την τέχνη τους την πόλη της Πάτρας και την Ελλάδα.
Όπως αναφέρει η πρόσκληση που κυκλοφόρησε, αυτοί θα είναι οΑλέξανδρος Χάχαλης, διεθνής μουσικοσυνθέτης, ο ζωγράφος Δημήτρης Χείρας και ο Δημήτρης Βούρτσης καλλιτέχνης, συνδημιουργός ανάδειξης του Πατρινού καρναβαλιού. Ακόμα θα γίνει οπτικοακουστική ομιλία από τον πρόεδρο του συλλόγου Δρ. Θεόδωρο Μαλλιά και θα διαβαστούν ποιήματα από μέλη του συλλόγου και άλλους συμπολίτες.
Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά στην οδό Γούναρη και Νικήτα στις 21 Μαρτίου 2015, ημέρα Σάββατο στις 20.30 το βράδυ και θα διαρκέσει έως και τις 3 Απριλίου 2015.