Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Πάτρα: Οι κάθετοι οδοί και τα «σύνορα» της υπαίθριας πορνείας τις νύχτες


Πάτρα: Οι κάθετοι οδοί και τα «σύνορα» της υπαίθριας πορνείας τις νύχτες
Δύο ομάδες ιεροδούλων από την Αφρική, σε δύο "πιάτσες", με κύρια βάση τους τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Η υπαίθρια πορνεία τις νύχτες καλά κρατεί στην Πάτρα με τις μαύρες ιερόδουλες να στήνονται κάθε βράδυ σχεδόν στο γνωστό τετράγωνο της «πιάτσας», στις κάθετες οδούς ανάμεσα από Τσαμαδού και Μιαούλη. Η «πιάτσα» τους, πλέον, έχει για τα καλά επεκταθεί, καθώς εκτός από την Κορίνθου και την Μαιζώνος, η κύρια πλέον δράση τους έχει μεταφερθεί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.
Πρόκειται στην ουσία για δύο ομάδες ιερόδουλων, με την μία να κάνει "πιάτσα" στο ύψος της Μιαούλη και την άλλη στο ύψος της Τσαμαδού, πάντα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.Τα δύο σημεία σε καθημερινή βάση είναι γεμάτα από ιερόδουλες, με τις κοπέλες της μιας ομάδας να μην μπορούν να πάνε στα «σύνορα» της άλλης και όταν αυτό γίνεται να αποτελεί την αφορμή γιαεπεισόδια που πραγματοποιούνται αρκετά συχνά μεταξύ τους.
Από τα δύο σημεία είναι χαρακτηριστικό ότι με δυσκολία μπορεί να περάσει κανείς με το αυτοκίνητο του, αφού τα κορίτσια από την Αφρική, δεν διστάζουν να πετάγονται μπροστά από τα αμάξια, προκειμένου να βρουν πελάτη. Ορισμένες νύχτες, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, η κάθε ομάδα στέλνει τις δικές της, πάνω από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στην Μαιζώνος (αυτή της Μιαούλη) και στην Κορίνθου (αυτή της Τσαμαδού).
Έχουν χωρίσει δηλαδή τα… σύνορα τους στις κάθετες οδούς όπου συχνάζουν, ενώ τα όρια τους είναι αυστηρά, σύμφωνα με τους άγραφους κανόνες που υπάρχουν μεταξύ τους. Πάντως οι κάτοικοι και τα μαγαζιά των περιοχών εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για το όλο φαινόμενο, θεωρώντας ότι οι αρμόδιοι δεν θέλουν να παρέμβουν για να το σταματήσουν.
Όσο για την «ταρίφα» τους, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ξεκινάει από τα 10 ευρώ και φτάνει έως τα 20 το πολύ. Η "δουλειά" τους έτσι και αλλιώς έχει πέσει και με δυσκολία είναι αλήθεια ότι βρίσκουν "πελάτη"...
patrasevents