Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΛΕΣΒΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ

Σενάριο για τις Οικογενειακές Ιστορίες του ALPHA εκτυλίσσεται στην Πάτρα, όπου διαζευγμένη μητέρα δέχεται τα πυρά της κόρης της επειδή ο μικρός αδελφός της συζεί μαζί της και με την κοπέλα της. 
Η ζωή είναι ο μεγαλύτερος σεναριογράφος και σίγουρα αυτή η ιστορία θα μπει σύντομα στη σειρά του καναλιού της Κάντζας. Σε συνοικία της Πάτρας συγκατοικούν η μητέρα, ο μικρός γιος και η ερωμένη της μητέρας. Η κόρη από τη στιγμή που ενηλικιώθηκε αποφάσισε να ζήσει με τον πατέρα της.
Πλέον, όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει αφού η κόρη κατηγορεί και τσακώνεται διαρκώς με τη μάνα για το γεγονός ότι ο μικρός μεγαλώνει σε αυτό το περιβάλλον, ενώ δεν είναι λίγοι οι γείτονες που σκέφτονται να παρέμβουν ζητώντας βοήθεια από τις αρμόδιες Αρχές.
Σύμφωνα με δηλώσεις γειτόνων στον «Κόσμο», η μητέρα είναι ηλικίας 45 ετών, η κόρη 19 και ο μικρός γιος μόλις 12. Η μητέρα χώρισε από τον άνδρα της προ επταετίας, λόγω των ομοφυλοφιλικών τάσεων που είχε παραδεχθεί πως είχε. Ο άνδρας της την εγκατέλειψε και η ίδια κράτησε την επιμέλεια των παιδιών. Από τότε όμως που η κόρη ενηλικιώθηκε πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το σπίτι και να διαμείνει με τον πατέρα της.
Το οικογενειακό δράμα όμως δε σταματά εκεί, αφού στο παιχνίδι έχει μπει και ο πατέρας, τον οποίο η μάνα κατηγορεί ότι έκανε πλύση εγκεφάλου στην κόρη. Η τελευταία έχει ζητήσει συνδρομή από τους γείτονες σε περίπτωση που προσφύγει δικαστικά για να πάρει την κηδεμονία του μικρού αδελφού, ο οποίος είναι έρμαιο των ορέξεων και των τσακωμών τους.
WWW.KOOLNWES.GR