Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Σοκ από το σημείωμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε πέφτοντας από τη Γέφυρα του Ρίο

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr  το παληκάρι που αυτοκτόνησε πέφτοντας από την γέφυρα του Ρίου-Αντιρίου είναι ο Κ.Κ. 29χρονος γιος γνωστού  επιχειρηματία που διατηρεί επιχείρηση στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας.
Την ίδια στιγμή συγκλονίζει το σημείωμα που, σύμφωνα με το thebest.gr, άφησε ο νεαρός στο αυτοκίνητό του, πριν πέσει από τη γέφυρα.
«MAMA ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ....», ήταν οι τελευταίες λέξεις του 29χρονου.
Το thebest.gr επικοινώνησε με το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού. Οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση ισχυρού σοκ και αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους που μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες λιγο μετά τις 7 το πρωί στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου εντοπίστηκε σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρχει κάποιος μέσα.
Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένα στα μισά περίπου της γέφυρας στο ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο και στο εσωτερικό υπήρχε σημείωμα που μιλούσε για την αυτοκτονία.  Στο βίντεο που έχει η καταγραφεί από το κύκλωμα της γέφυρας φαίνεται ένας άνθρωπος ,πιθανότατα άνδρας, να κινείται αστραπιαία από το αυτοκίνητο και να πέφτει στη θάλασσα.