Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Η όμορφη Συριανή που ήρθε στη Πάτρα για τον Κούρο και θυμίζει Καρυάτιδα (pics)

Η όμορφη Συριανή που ήρθε στη Πάτρα για τον Κούρο και θυμίζει Καρυάτιδα (pics)
Η Νατάσσα Φουτζιτσίδου είναι μία πρωταθλήτρια που ξεχωρίζει κάθε φορά στο άλμα εις τριπλούν
Το όνομα της θυμίζει Ανάσταση… Το επώνυμο της σιδηρόδρομο… Όμως το βλέμμα της και μόνο θυμίζει πρωταθλήτρια.
Η Νατάσσα (Αναστασία) Φουτζιτσίδου είναι ένα από τα κορίτσια του στίβου που τα τελευταία χρόνια διακρίνεται στο άλμα εις τριπλούν,παίρνοντας συνεχώς διακρίσεις και μετάλλια.
Η όμορφη Συριανή που ήρθε στη Πάτρα για τον Κούρο και θυμίζει Καρυάτιδα (pics)
Είναι μία μόνιμη πρωταθλήτρια στου αγώνισμα της, ενώ πολλές από τις επιτυχίες της, τις έχει χαρίσει στην Πάτρα και στο σωματείο της, τον Κούρο Πατρών. Η ίδια είναι Συριανή, έχει γεννηθεί στην Σύρο και στην Πάτρα βρέθηκε λόγω σπουδών και λόγω της μεταγραφής της, στον Κούρο Πατρών, φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό.
Στον Κούρο Πατρών, η Νατάσσα Φουτζιτσίδου έχει φέρει σημαντικές επιτυχίες και έχει ανεβάσει το σωματείο στο αγώνισμα της, σε όλες τις πανελλήνιες διοργανώσεις, παίρνοντας χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια.
Παράλληλα, στο σωματείο της Πάτρας, έχει και έναν εκπαιδευτικό ρόλο, προπονώντας παιδάκια στις Ακαδημίες του. Η ίδια έχει στο βλέμμα της και στην προσωπικότητα της όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν πρωταθλητή.
Αποφασιστικότητα, θέληση, πειθαρχεία και μία ευγένεια που προκύπτει μέσα από την άμιλλα που δίνει ο αθλητισμός. Όσο από εμφάνιση; Καρυάτιδα… Στον Κούρο άλλωστε αγωνίζεται.

Η όμορφη Συριανή που ήρθε στη Πάτρα για τον Κούρο και θυμίζει Καρυάτιδα (pics) Η όμορφη Συριανή που ήρθε στη Πάτρα για τον Κούρο και θυμίζει Καρυάτιδα (pics) Η όμορφη Συριανή που ήρθε στη Πάτρα για τον Κούρο και θυμίζει Καρυάτιδα (pics)
patrasevents